Teamet

Bli kjent med teamet bak Monner!

Monner team samlet

Vårt team består av 8 erfarne personer som alle brenner for å skape en fantastisk tjeneste for både bedrifter og investorer. Vi har teknologer, designere, markedsførere og økonomer i teamet. Vi er alle medeiere i Monner og har bare et mål: Få penger i arbeid!

Jarle Holm er medgründer, styremedlem og ansatt i vårt team i Monner AS

Jarle Holm

Medgründer og Chief Executive Officer i Monner

Jarle er utdannet siviløkonom og har i 20 år jobbet som leder og forretningsrådgiver i grensesnittet teknologi og innovasjon innen bank og finans. Han sluttet som direktør Innovation Lab i EVRY Financial Services for å starte opp Monner sammen med David. Jarle er i dag økonomisjef og styremedlem i selskapet.

David Baum er medgründer og ansatt i vårt team i Monner AS

David Baum

Medgründer og Styremedlem i Monner

David har faglig bakgrunn fra Universitetet i Oslo og NTNU. Hans første jobb var som systemutvikler, men har i mange år jobbet som leder innen teknologi og management consulting, og som strategisk rådgiver innen digitale forretningsmodeller. Han er også en serieentreprenør og har vært med å grunnlegge selskaper som Kantega og Signicat. David etablerte Monner sammen med Jarle og leder i dag selskapet.

Trond Pedersen er ansatt i vårt team i Monner AS

Trond Pedersen

Chief Technology Officer i Monner

Trond er en engasjert og løsningsorientert utvikler og arkitekt. Han er en ivrig deltager i Oslos utvikler-miljø, og var blant annet med på å etablere Smidig-Konferansen og XP-meetup. Han har vært en forkjemper for smidig systemutvikling siden 2001 og setter stor pris på gode diskusjoner om alle aspekter ved systemutvikling. Hos oss leder Trond vårt utviklingsteam.

Les mer om Trond

Ida Blekeli er ansatt i vårt team i Monner AS

Ida Blekeli

Chief Experience Officer i Monner

Ida kommer fra rollen som senior interaksjonsdesigner i Making Waves. Hun har sannsynligvis vært med på å designe en tjeneste du har brukt. Ida er brennende opptatt av å lage brukervennlige og intuitive tjenester.

Det får hun full frihet til å gjøre hos oss.

Les mer om Ida

Sven Haadem er ansatt i vårt team i Monner AS

Sven Haadem

Chief Data Officer i Monner

I de siste årene har Sven Haadem forsket på og utviklet avanserte modeller og algoritmer for ulike kredittmiljøer i DNB. Han har en doktorgrad i matematikk og en mastergrad i informatikk, begge fra Universitetet i Oslo. Sven er en anerkjent riskanalytiker som går fra DNB til Monner for å benytte maskinlæring, kunstig intelligens og dype nevrale nettverk for å bygge modeller for relevans og prising av kredittrisiko.

Les mer om Sven

Anders Karlsen er ansatt i vårt team i Monner AS

Anders Karlsen

Devops Director i Monner

Anders er en enestående systemutvikler som brenner for sitt fag som få andre. Tidligere har han jobbet i Sopra Steria og SpareBank 1 Skadeforsikring. Han er også fagleder for Javazone og Devops entusiast.

Les mer om Anders

Marie Moxnes Harfjeld er ansatt i vårt team i Monner AS

Marie Moxnes Harfjeld

Marketing Manager i Monner

Marie har tidligere hatt internasjonalt ansvar for markedsføring og netthandel i det norske mote selskapet SWIMS AS. Hennes entusiasme for digital markedsføring og ecommerce ledet til at hun hoppet fra fashion til fintech. Hun har i dag ansvar for markedsføring i Monner.

Nikolai Heum er ansatt i vårt team i Monner AS

Nikolai Heum

iOS Developer i Monner

Nikolai er en svært dyktig og produktiv iOS-utvikler som brenner for Apple-økosystemet og gode brukeropplevelser på mobiltelefon. Han har sterk interesse for finansfaget, de nye blockchain teknologiene og hvordan dette kommer til å utvikle seg fremover.