Henter seniordesigner fra Making Waves

Fintech-selskapet Monner styrker teamet og ansetter seniordesigner Ida Blekeli.

Senior designer Ida Blekeli er hentet fra Making Waves

Seniordesigner Ida, som også blir aksjonær i selskapet, er ansatt for å lede designet av selskapets crowdfunding-plattform. Monner, som snart lanserer en plattform for crowdfunding av lån, har ansatt flere erfarne profiler fra de beste konsulentmiljøene i det siste.

Av David Baum, Co-founder av Monner | Publisert 2.11.2017

– Det er inspirerende å få lov til å være med å bygge en digital finansiell tjeneste helt fra bunnen. Dette er en mulighet man ikke kommer over ofte i løpet av sin karriere, sier den erfarne designeren.

For medgründerne Jarle Holm og David Baum er ikke Ida et nytt bekjentskap. De har jobbet sammen i Making Waves i en årrekke tidligere. Også teknologiteamet i Monner har jobbet sammen med Ida tidligere.

Senior designer Ida Blekeli i Making Waves går til Monner

 

«Jeg har jobbet med de fleste av mine nye kollegaer før og vet at dette er et meget kompetent team, med bra folk! For meg er det viktig å lage et godt produkt, noe jeg vet at vi vil få til med teamet i Monner.»

 

Ida Blekeli, Chief Experience Officer i Monner

Ida har tidligere jobbet som seniordesigner med kunder som SpareBank 1, NorgesGruppen og Norges Fotballforbund. Som en av få designere i bransjen har hun også erfaring fra en fintech startup. Ida var både designer og produkteier i LUUP som lagde en løsning for mobilbetaling tidlig på 2000-tallet.

Crowdfunding egner seg spesielt godt som en digital tjeneste og gir mening langt utover selve produktet. Det blir spennende å se hva vi kan få til med en plattform bygget på Monners verdier. Vi skal sette penger i arbeid, forteller Ida. Jeg tenker at Monner står for noe unikt og at vi kommer til å bygge noe som virkelig trengs i Norge og resten av Norden.

Daglig leder i Monner, David Baum, sier de er heldige som har fått med Ida på laget.

– Når vi skulle starte Monner stod Idas navn øverst på lista over designere vi ville ha med. Hun er en av de aller dyktigste designerne jeg kjenner, og hele fundamentet for Monners tjeneste er designdrevet.

– Det å låne ut penger handler om tillit og er ofte en emosjonell beslutning forteller Baum. Vi vil lage tjenester som møter virkelige behov både for bedrifter som trenger kapital for å vokse, og for privatpersoner som ønsker å støtte veksten med et lån.

Idas faglige dybde og erfaring er avgjørende for at vi lykkes med dette, avslutter han.

Les mer om Monner og teamet