Fulltegnet lån på 5 timer!

På bare fem timer fikk Hjemmelegene fulltegnet sitt crowdfundingslån hos Monner på 500.000 kroner. 70 investorer fra hele landet ville satse egne penger på selskapets vekst. 🚀 🌱

En hjemmelege besøker en pasient

Nå satser Hjemmelegene for å utvide tilbudet til flere byer.

Av Marie Moxnes Harfjeld, Marketing Manager i Monner | Publisert 31.01.2018

– Dette er helsetjenester for den digitale tidsalderen som møter finasieringsløsninger for den digitale tidsalderen, sier lege og daglig leder i Hjemmelegene, Nicolai Skarsgård.

Back to basics

Ved hjelp av sin digitale plattform skal Hjemmelegene bringe hjemmebesøket tilbake til folket.

– Før var hjemmebesøket en hjørnesten i lege-pasient relasjonen. Vi ønsket å bringe de gode, gamle hjemmebesøkene tilbake, og mente bestemt det var et marked for dette. Alt handler om å gjøre møtet mellom lege og pasient enklere og nærere, forsetter han.

Nicolai Skarsgård, lege og daglig leder i Hjemmelegene

 

Heldigital bestilling – personlig oppfølging

Legene som drar på hjemmebesøk gjør dette ved siden av sine daglige jobber som fastleger, sykehusleger og legevaktsleger. Alle leger som vil bli hjemmelege må ha god klinisk erfaring og gjennom en grundig prosess med intervjuer og kvalitetssikring. Legene styrer selv sin egen tilgjengelighet og hvilke områder de ønsker å dekke.

Når man som pasient har behov for et hjemmebesøk, søker man tilgjengelige timer i sitt område på hjemmelegene.no. Man kan velge blant timer på dagtid, kveldstid, hverdag og helg, og bestillingen tar bare et par minutter.

Hjemmelegene håndterer administrasjonen og har gode støtteverktøy for legene. Det betyr mindre administrasjon for legen, og mer tid avsatt til å treffe pasienten i rolige og trygge omgivelser.

Crowdfunding gull verdt

Monner illustrasjon

– Å få lån i banken er ofte krevende for oppstartsbedrifter. Hos Monner så vi muligheten til å både kunne skaffe de midlene vi trenger for å vokse, og samtidig nå ut til folk som vil investere i selskapet. Den synligheten du får gjennom en crowdfundings-kampanje er gull verdt for et selskap i oppstarts- eller vekstfasen, sier Skarsgård.

Hjemmelegene fikk også solid omtale i Dagens Næringsliv i forbindelse med lanseringen av Monner.

Så langt operer Hjemmelegene i stor-Oslo, Tønsberg og Tromsø, med 23 leger tilknyttet plattformen. Men målet for 2018 er å utvide tilbudet til Norges største byer. Samtidig skal Hjemmelegenes teknologiske plattform videreutvikles og bli enda smartere.

– Basert på den positive responsen vi har fått i hovedstadsområdet, ser vi at det er et marked for våre tjenester. Det siste man ønsker når man er syk er jo å måtte slepe seg ut for å sitte på venteværelset til en overbooket lege. Alle har vel på et tidspunkt drømt om at legen kommer hjem på døra, akkurat som i gamle dager, avslutter Skarsgård.

Les mer om crowdfunding

Finansiering av vekst i 2018 👩‍⚕️🚀

Lånet gjennom Monner er kun én del av finansieringsplanen til selskapet i 2018. Hjemmelegene planlegger en emisjon i første kvartal 2018 som vil bli rettet mot eksisterende aksjonærer, mot legene som jobber for Hjemmelegene og mot utvalgte eksterne partnere. Se lånekampanjen

Ønsker din bedrift å søke om lån? 🌱

Ønsker du å finansiere vekst og øke synligheten til din bedrift gjennom crowdfunding? Vi sørger for at du når ut til 1 000-vis av investorer.

Sjekk om din bedrift kvalifiserer

Suksesshistorien i Dagens Næringsliv

Leger starter kronerulling for å vokse raskere (DN+) – DN.no

Fikset folkelån på fem timer – DN

FAKTA OM MONNER

Monner er en digital plattform som setter penger i arbeid.

Vi kobler folk som har tilgjengelig kapital, direkte med bedrifter som trenger penger for å vokse. Vi demokratiserer etablerte finansieringsmodeller, og gjør det enkelt for alle å engasjere seg i verdiskapning.

Monner tilbyr bedrifter å søke om lån gjennom crowdfunding, en ny mulighet for finansiering, med konkurransedyktige betingelser – både for deg som vil investere og for bedrifter som trenger finansiering.

Les mer om Monner.

Bli med på diskusjonen!

Er du interessert i å følge diskusjonen om crowdfunding i norden?

Meld deg inn i Nordic Crowdfunding gruppen på Facebook!