6 grunner til å søke bedriftslån hos Monner

Trenger din bedrift finansiering? Monner henvender seg til små og mellomstore bedrifter som har behov for vekstfinansiering. Her er 6 grunner til å søke bedriftslån hos oss! 🌱

søke bedriftslån

Monner fokuserer på bedriftenes behov og vurderer hver søknad individuelt uten tradisjonelle rammer. Du kan enkelt engasjere tusenvis av investorer gjennom crowdfunding av lån. Her får du 6 gode grunner til å søke bedriftslån hos Monner. 🚀

Av Nora Staff, Content & Community Manager i Monner | Publisert 14.06.2019

1. Engasjer 1000-vis av investorer 🗣
2. Lån fra kr 250 000 – kr 20 mill. 🤑
3. Fast rente fra 5% – 12,2% 😎
4. Få svar innen dager, ikke uker 🙋🏼‍♀️
5. Lån med eller uten sikkerhet 🙌🏼
6. Hos oss er det ingen skjulte gebyrer ❌

1. Engasjer 1000-vis av investorer 🗣

Finansiering er en viktig, men langt fra den eneste innsatsfaktoren en bedrift trenger for å skape veksten de ønsker. Bedriften må ha et attraktivt produkt eller tjeneste, flere gode kunder og gjerne et lokalt samfunn som heier på dem og ønsker at de skal lykkes. Og det er nettopp dette crowdfunding legger til rette for. Det er en perfekt måte å engasjere mennesker som tror på veksten til selskapet med kapitalbehov. I tillegg til å senere konvertere dem om til både kunder og ambassadører av merkevaren.

bedriftslån
Hjemmelegene fulltegnet bedriftslånet på under 5 timer!

Vi tilrettelegger for at folk som har tilgjengelig kapital, blir koblet direkte med bedrifter som trenger penger for å vokse. For oss gir det mening at penger skal være tilgjengelig, og blir satt i arbeid.

2. Lån fra kr 250 000 – kr 20 mill. 🤑

Bedrifter kan søke om lån fra kr 250 000 til kr 20 mill. Dersom det er et stort lån så kan det lønne seg å dele opp finansieringen i flere faser, slik som Geilo-baserte MG Eiendomsutvikling AS har gjort med flere prosjekter.

søke bedriftslån

3. Fast rente fra 5% – 12,2% 😎

På Monners plattform har bedriftslånene typisk mellom 5% – 12,2% rente p.a. De vanligste lånene er annuitetslån med månedlig tilbakebetaling av renter og avdrag. Lånets løpetid er normalt mellom 6 og 36 måneder.

4. Få personlig svar innen dager, ikke uker 🙋🏼‍♀️

Selve kvalifiseringsprosessen tar kun kort tid. Etter at søknaden er sendt vil det bare ta noen dager før du hører fra oss. Etter den første vurderingen vil du bli bedt om å sende oss mer informasjon om selskapet. Dette inkluderer eksempelvis siste årsregnskap, tidligere prosjekter som bedriften har gjennomført og nøkkelpersoner i bedriften. Vi hjelper til med å sørge for at du får presentert bedriften din på best mulig måte.

5. Lån med eller uten sikkerhet 🙌🏼

Sikkerheten reduserer risikoen for investorene men er ikke et krav. Det er opp til deg og din bedrift å vurdere om dere ønsker å stille sikkerhet for lånet. I noen tilfeller vil vi likevel sette som forutsetning at bedriften stiller med sikkerhet for å redusere risikoen. Sikkerheten kan typisk være en personlig kausjon fra bedriftens eiere og/eller leder – i form av en selskapsgaranti eller pant i fast eiendom.

6. Hos oss er det ingen skjulte gebyrer ❌

Hos Monner er det ingen skjulte gebyrer! Ved etablering av lånet tar Monner et etableringsgebyr som inkluderer utarbeidelse av låneinvitasjonen og administrasjon av låneprosessen. Etableringsgebyret kan variere basert på typer panteavtaler og markedsføring tilknyttet kampanjen.

bedriftslån
Tetøsene fulltegnet bedriftslånet på under 2 dager!

Hva slags bedrifter kan få lån?

Før du setter i gang med å søke bedriftslån er det lurt å sjekke at bedriften din kvalifiserer. Du kan enkelt sjekke om bedriften din kvalifiserer ved å søke opp bedriften din her eller sjekke av kriteriene under:

  • Registrert som aksjeselskap i Brønnøysundregistrene
  • Bedriften må være kredittverdig uten betalingsanmerkninger
  • Positiv egenkapital
  • Bedriften må kunne betjene renter og avdrag for lånet det søkes om

Fyller din bedrift kriteriene over? Da kan du søke bedriftslån her! 🚀

søke bedriftslån

Fakta om Monner

Monner er en digital plattform som setter penger i arbeid.

Vi kobler folk som har tilgjengelig kapital, direkte med bedrifter som trenger penger for å vokse.

Monner tilbyr finansiering av både egenkapital og fremmedkapital. På denne måten tilrettelegger vi at investorer kan støtte gründerbedrifter i hele sin vekstreise fra oppstart til og med scale up.

Les mer om Monner.